6 Kasım 2013 Çarşamba

ELMA-SİRKE-BAL KARIŞIMININ FAYDALARI

Elma Sirkesi Bal Karışımı

Elma Sirkesi Bal Karışımı Elma Sirkesi bal karışımı.. Tek tek kullanıldıklarında da, birlikte kullanıldıuklarında da çok fayda sağlayan elma sirkesi bal karışımı faydaları nelerdir ?Hem sağlık hem güzellik için elma sirkesi bal karışımı nasıl hazırlanır birlikte görelim..
Elma Sirkesi Bal Zayıflama,Elma Sirkesi Bal Zayıflatırmı,Elma sirkesi Bal Karışımı,Elma sirkesi Bal Karışımı Faydaları,Elma Sirkesi Bal Karışımı Nasıl Hazırlanır
Elma Sirkesi Bal Zayıflama,Elma Sirkesi Bal Zayıflatırmı : Evet elma sirkesi bal karışımı zayıflatır.. 1 su bardağı suya 1 kahve kaşığı elma sirkesi ve 1 kahve kaşığı bal ekleyip karıştırın. Uygun bir rejimle birlikte kullandığınızda düzenli kilo vermenize yardımcı olacaktır.
Elma Sirkesi bal karışımı cilde Faydaları : 1 çorba kaşığı balı, rendelenmiş 1 elma ve ezilmiş 1 muzla karıştırıp göz çevresi hariç tüm yüzünüze ve boynunuza sürün. 15-20 dakika bekledikten sonra yüzünüzü ılık suyla iyice yıkayıp durulayın.
Kırışıklılar için Elma Sirkesi Bal Karışımı : 1 çorba kaşığı limon suyu, 2 çorba kaşığı bal ve 2 çorba kaşığı suyu bir kapta krem kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Karışımı sürün ve bir süre beklettikten sonra yüzünüzü yıkayın.
Cildi sıkılaştırmak İçin Elma Sirkesi Bal Karışımı : 1 yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı badem yağı, 1 çorba kaşığı bal ve mercimek büyüklüğünde tereyağını krem kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Karışımı sürüp 10 dakika beklettikten sonra yüzünüzü yıkayın.
Cildi Beslemek İçin Elme Sirkesi Bal Karışımı : 2 çorba kaşığı bal ile 2 çorba kaşığı pirinç ununu karıştırın. Başka bir kapta çırptığınız yumurta akını karışıma ilave edin. Maskeyi yüzünüze sürüp, 10 dakika bekletin. Daha sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder